0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Productie in NL
Aanbiedingsbanden voor 14.00 besteld, morgen in huis
Sterk in maatwerk en bedrukkingen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Steven staat klaar om je te voorzien van advies op maat."

Spanband 75 mm 10T 1-delig
Spanband 75 mm 10T 1-delig
Prijs vanaf € 34,32 (ex.btw)
  • Maatwerk
  • Bedrukking mogelijk
Vergelijken Direct bestellen
Spanband 75 mm 10T 2-delig
Spanband 75 mm 10T 2-delig
Prijs vanaf € 44,27 (ex.btw)
  • Maatwerk
  • Bedrukking mogelijk
Vergelijken Direct bestellen
Spanband 75 mm 10T 2-delig 9M | Aanbieding
Spanband zwart 75 mm 10T 2-delig 9M | Aanbieding
Prijs vanaf € 33,96 (ex.btw)
  • Direct leverbaar
  • Aanbieding
  • Vast lengte/kleur
Vergelijken Direct bestellen
Filter

Spanbanden 75 mm 10T

Moet je een lading stevig vastzetten zodat je het veilig van A naar B kunt vervoeren? Dan kun je het beste spanbanden gebruiken. Met een spanband van 75 mm zit je helemaal goed. Neem een kijkje tussen ons aanbod met spanbanden van 75 mm en ontdek welke spanband het beste past bij jouw situatie.

Spanbanden van 75 mm: wanneer heb ik deze nodig?

Zoals je ziet vind je in onze webshop heel veel soorten spanbanden. Zo ook spanbanden van 75 mm. De spanbanden van 75 mm zijn geschikt voor als je zeer zware ladingen wilt vervoeren. In ons aanbod zijn spanbanden die het meeste gewicht kunnen dragen.

Voor welke 75 mm spanband moet ik kiezen?

Zoals je op deze pagina ziet, bieden wij verschillende soorten spanbanden aan. Het grootste verschil? Dat we spanbanden indelen in eendelige en tweedelige varianten. Bepaal welke variant het beste past bij jouw gebruiksdoel.

  • Eendelige spanbanden: een eendelige spanband heeft één band. Deze zit aan de ratel vast. Dit type spanband is ideaal om je ladingen te omsnoeren.
  • Tweedelige spanbanden: dit type spanband heeft een korte band aan de ratel, terwijl er aan de andere zijde een punthaak is bevestigd.

Wat kan ik verwachten van de kwaliteit?

Veiligheid voorop! Om veiligheid te garanderen is het belangrijk dat je kwaliteit in huis haalt. Dat is iets waar wij voor gaan. Daarom houden we ons vast aan de veiligheidsnorm EN 12195-2. Deze norm waarborgt de kwaliteit van onze spanbanden. Bovendien zijn onze spanbanden van 75 mm gemaakt van hoogwaardig geweven polyester (PES) met maximaal 7% rek. Zo kan je op een veilig manier jouw ladingen naar de plaats van bestemming brengen.

Maatwerk en bedrukking

Wil je meer herkenbaarheid? Je kiest zelf welke kleur spanband je wenst. Ook is het mogelijk om jouw logo of tekst te laten bedrukken op spanbanden. We zorgen ervoor dat dit zo zorgvuldig mogelijk gebeurt, zodat je hier zo lang mogelijk plezier van beleeft.

Meer weten over spanbanden 75 mm kopen?

Ben je helemaal overtuigd van de mogelijkheden van spanbanden van 75 mm? Dan is het tijd om je bestelling te plaatsen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar via de telefoon, chat of mail.