0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Productie in NL
Aanbiedingsbanden voor 14.00 besteld, morgen in huis
Sterk in maatwerk en bedrukkingen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Steven staat klaar om je te voorzien van advies op maat."

Hier zijn wij, de mensen achter Spanbanden op Maat

Een goede voorbereiding is het halve werk. En dat weten we bij Spanbanden Op Maat maar al te goed. Of het nu gaat om een lading te zekeren, te hijsen of te slepen; met de juiste materialen ben je verzekerd van een veilig verloop van de klus/opdracht. Met onze kennis en ervaring op het gebied van solide en betrouwbare spanbanden, sjorbanden, hijsbanden, rondstroppen en sleepkabels ben je bij ons op de juiste plek.

Door de jaren heen zijn er al veel bijzondere opdrachten voorbij gekomen en hebben we aan veel aansprekende projecten meegewerkt. Zo zijn we erg trots op onze bijdrage aan project Bosk, het wandelende bos in de stad Leeuwarden. Hierbij hebben onze spanbanden er voor gezorgd dat meer dan 1000 bomen stevig verankerd zaten in de bakken waarin ze tijdelijk ondergebracht waren.

Daarnaast mogen wij aansprekende opdrachtgevers als NEP Broadcast Services, Mysteryland en bouwondernemingen BAM en Heijmans tot onze klantenkring rekenen. Door de ervaring met dergelijke projecten en opdrachtgevers is de expertise in ons team ruimschoots aanwezig en denken we graag met je mee hoe we jouw klus betrouwbaar, veilig en soepel kunnen laten verlopen.

Ons team

Vincent ZIjlstra - Team Spanbanden Op Maat
Vincent Zijlstra

Sales
Gerrit Doller - Team Spanbanden Op Maat
Gerrit Doller

Sales
Gerrit-Klaas Gerritsma - Team Spanbanden Op Maat
Gerrit-Klaas Gerritsma

Accountmanager
Lars van der Heide - Team Spanbanden Op Maat
Lars van der Heide

Directeur eigenaar
Jornd van der Heide - Team Spanbanden Op Maat
Jornd van der Heide

Directeur eigenaar
Jessica - Team Spanbanden Op Maat
Jessica Helmer

Grafisch ontwerp & Fotografie

 

De kracht van Spanbanden Op Maat

Onze kracht zit ‘m in de goede samenwerking met betrouwbare leveranciers, persoonlijk contact en onze nuchtere Friese blik met de mentaliteit van ‘gewoon dóen’. We staan je graag persoonlijk te woord, zodat jouw (hulp)vraag snel duidelijk wordt en we samen tot de beste keuze qua product kunnen komen. Op die manier kunnen we jou keer op keer snel en veilig op weg helpen om de klus te klaren.

Met een sterk team van ervaren medewerkers kunnen we vlot overleggen en (meerdere) oplossingen aandragen die tot het beste resultaat leidt. Bijkomend voordeel van een klein team is dat jij niet lang op een antwoord of een passend product hoeft te wachten.

Snelle levering vanuit eigen voorraad en productie

Onze eigen productieshop en ruime voorraad maken het mogelijk om jouw gewenste sjor- en hijsmateriaal snel (zelfs binnen 24 uur) te leveren, én maken het ook mogelijk om maatwerk te produceren.

Onder maatwerk verstaan wij een volledig naar wens samengestelde spanband. In beginsel zijn dit de lengte en de kleur, maar daarnaast zijn afwijkende onderdelen en maakwijzen ook leverbaar om een spanband exact geschikt te maken voor jouw gebruiksdoel.

Ook het personaliseren van een spanband behoort tot de mogelijkheden. Zo is een opdruk (via zeefdruk) van bijvoorbeeld bedrijfslogo’s of tekst één van de mogelijkheden. Op die manier is je eigen sjor- en hijsmateriaal duidelijk herkenbaar tijdens een klus, oogt het professioneel en maak je tegelijkertijd reclame voor je bedrijf.

Wil je nóg meer weten?

Laat wat van je horen, we helpen je graag!