0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Productie in NL
Aanbiedingsbanden voor 15.00 besteld, morgen in huis
Sterk in maatwerk en bedrukkingen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Steven staat klaar om je te voorzien van advies op maat."

Spanbanden 25 mm 0,8T en 1,5T

Spanbanden 25 mm | Verzinkt
Spanbanden 25 mm | Verzinkt

1-delige (eindloos) en 2-delige

Spanbanden 25 mm | Zwart
Spanbanden 25 mm | Zwart

1-delige (eindloos) en 2-delige

Spanbanden 25 mm | RVS
Spanbanden 25 mm | RVS

1-delige (eindloos) en 2-delige

Spanbanden 25 mm 0,8T en 1,5T

Wil jij ladingen vastzetten? Met een spanband in een passende maat, zorg je ervoor dat je jouw spullen veilig van A naar B vervoert. Omdat er verschillende formaten spanbanden zijn, is het goed om te weten welke spanband je nodig hebt. Zo verkopen we bijvoorbeeld spanbanden van 25 mm, maar bieden we ook andere afmetingen aan. Zoek je specifiek naar spanbanden van 25 mm? Dan zit je op deze pagina helemaal goed. We leggen je graag uit wat je moet weten over spanbanden van 25 mm, dus lees je in en ontdek of dit type spanband iets voor jou is.

Spanbanden van 25 mm: wanneer heb ik deze nodig?

Door te kiezen voor spanbanden van 25 mm, kies je voor een spanband die je kan gebruiken voor heel veel toepassingen. De breeksterkte van deze 25 mm spanband varieert van 350 kg tot 3000 kg.

Voor welke 25 mm spanband moet ik kiezen?

Om een goede keuze te maken uit ons aanbod, is het goed om te weten waar je op moet letten als je spanbanden van 25 mm koopt. Om de zoektocht naar passende spanbanden een beetje makkelijker te maken, hebben we de spanbanden in verschillende categorieën opgedeeld. Maak een keuze uit onze spanbanden verzinkt, spanbanden in het zwart en onze spanbanden van RVS. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: ze zijn allemaal verkrijgbaar in een afmeting van 25 mm. De overige verschillen, lichten we hieronder voor je uit:

  • Zoek je naar een standaarduitvoering van een spanband? Kies dan voor een spanband verzinkt van 25 mm. Dit type spanband is verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende soorten haken.
  • Zoals je ziet hebben we een speciale categorie voor zwarte spanbanden van 25 mm: dat is niet voor niets. Zwarte spanbanden van 25 mm worden veel gebruikt in de showbizz industrie. Denk bijvoorbeeld aan het theater of een concertzaal. Doordat je gebruikmaakt van zwarte spanbanden, valt dit niet op en blendt de spanband in het geheel.
  • Zoek je naar een duurzame oplossing? Dan biedt een spanband gemaakt van RVS de uitkomst. Door het materiaal, is dit type spanband uitermate geschikt voor toepassingen onder extremere omstandigheden.

Wat kan ik verwachten van de kwaliteit?

De veiligheidsnorm EN12195-2 is een norm die de kwaliteit van onze spanbanden waarborgt. Onze spanbanden van 25 mm zijn gemaakt van hoogwaardig geweven polyester (PES) met maximaal 7% rek. De ideale oplossing om jouw ladingen veilig van A naar B te brengen.

Maatwerk en bedrukking

Wil je echt een unieke spanband van 25 mm? Dat kan. We bieden je de mogelijkheid om jouw spanbanden te ontwerpen met een logo en tekst. Daarnaast kan je zelf kiezen wat voor een kleur spanband je wenst. Bovendien kan je aan ons laten weten welke haak je wenst. Zo kunnen we jouw band geheel op maat samenstellen.

Verschil tussen 1-delige en 2-delige spanbanden

Bij de zoektocht naar een passende spanband, kom je zowel 1-delige als 2-delige spanbanden tegen. Bij 1-delige spanbanden gebruik je de band om de lading te omsnoeren. Vervolgens gaat de band terug naar de ratel of gesp om je lading vast te zetten. De gesp draai je om je lading heen, waardoor dit vast wordt gezet. Wil je jouw ladingen vastzetten met haken? Dan kies je voor 2-delige spanbanden. Concreet gezegd betekent dit dat je op twee punten een haakelement hebt om aan de ondergrond vast te zetten. Tot slot kan je ook nog kiezen voor automatische spanbanden. Deze spanband rolt zichzelf op na gebruik. Kijk goed naar de specificaties per product om te bepalen welke spanband er het beste matcht bij jouw gebruiksdoel.

Meer weten over spanbanden 25 mm kopen?

Wil jij spanbanden van 25 kopen? Wacht dan niet te lang tot je jouw bestelling plaatst, des te eerder je gebruik kan maken van je nieuwe aanwinst. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar via de telefoon, chat of mail.