0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Productie in NL
Aanbiedingsbanden voor 15.00 besteld, morgen in huis
Sterk in maatwerk en bedrukkingen
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Steven staat klaar om u te voorzien van advies op maat."

Retourneren

Het kan gebeuren dat u een of meerdere producten wilt retourneren. U kunt deze artikelen in ongebruikte staat retourneren volgens de hieronder staande procedure.


Termijn
Bij SpanbandenOpMaat.nl geldt voor uw bestelling een bedenktijd van maximaal 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Het 14 dagentermijn begint te lopen op de dag van ontvangst door u zelf of een door u aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder.
U dient binnen deze 14 dagen bedenktijd uw retourzending te melden via een mail naar info@spanbandenopmaat.nl.
Na afloop van deze 14 dagen bedenktijd, hebt u nog eens 14 dagen de tijd om het product in originele staat met verpakking terug te sturen.

Retourneren
Retourneren is bij SpanbandenOpMaat.nl geen probleem, we vinden het wel prettig om volgens de volgende procedure te werken;

1.  U geeft binnen maximaal 14 dagen aan dat u uw bestelling wilt retourneren. Dit kunt u doen door een mail te sturen naar info@spanbandenopmaat.nl. Onderwerp: Retouraanmelding (factuurnummer).
Geef in de mail ook aan welk product u wilt retourneren. 

2. Op uw verstuurde mail 'Retouraanmelding' krijgt u een bevestiging vanuit ons.

3.  U kunt uw retourzending inclusief het ‘retourformulier’ verpakken in een degelijke en goede verpakking, zoals een doos.

4.  Onderaan het retourformulier vindt u een retouradres label. Knip het label uit en plak het doormiddel van plakband op het pakket. 
Heb u geen printer om de retouretiket te printen, neem de gegevens (retouradres) dan over op een eigen etiket.

5.  Breng het pakket naar het postkantoor.
Vraag bij het versturen van het artikel via pakketpost om een verzendbewijs, zodat u kunt aantonen dat u het artikel daadwerkelijk hebt opgestuurd. SpanbandenOpMaat.nl is niet verantwoordelijk voor niet aangekomen retourzendingen.

6. Zodra wij uw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.


Voorwaarden
Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.

U mag de geleverde producten beoordelen zoals u dat ook in een fysieke winkel mag. Als u bij deze beoordeling hierin te ver gaat, bent u verantwoordelijk voor eventuele waardevermindering van het product en kunnen wij daarvoor kosten in mindering brengen op de terugbetaling.
U kunt producten namelijk retourneren mits ze in nette en ongebruikte staat zijn.

Aanbiedingsbanden
Aanbiedingsbanden kunnen te allen tijde geretourneerd worden, mits ze onbeschadigd en compleet retour komen.

Op maat gemaakte producten
U dient er wel rekening mee te houden dat de meeste producten op maat worden gemaakt, waardoor het niet mogelijk is om de producten te retourneren. Bij de meeste banden kunt u namelijk een keuze maken uit de kleur en lengte van de banden en daarnaast bevatten de meeste banden een private label met klantnaam.


Kosten
De kosten voor het retourneren naar SpanbandenOpMaat.nl zijn altijd voor eigen rekening.
Zodra wij uw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.


Retouradreslabel
Het retourlabel vindt u onderaan het retourformulier.