0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Productie in NL
Aanbiedingsbanden voor 14.00 besteld, morgen in huis
Sterk in maatwerk en bedrukkingen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Steven staat klaar om je te voorzien van advies op maat."

Retourneren

Het kan gebeuren dat je een of meerdere producten wil retourneren. Je kunt deze artikelen in ongebruikte staat retourneren volgens de hieronder staande procedure.

Termijn
Bij SpanbandenOpMaat.nl geldt voor je bestelling een bedenktijd van maximaal 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Dit termijn begint te lopen op de dag van ontvangst door jezelf of een door jou aangewezen derde, niet zijnde de vervoerder.
Je dient binnen deze 14 dagen bedenktijd je retourzending te melden via een mail naar info@spanbandenopmaat.nl.
Na afloop van deze 14 dagen bedenktijd, heb je nog eens 14 dagen de tijd om het product in originele staat met verpakking terug te sturen.

Retourneren
Retourneren is bij SpanbandenOpMaat.nl geen probleem, we vinden het wel prettig om volgens de volgende procedure te werken;

1. Je geeft binnen maximaal 14 dagen aan dat je jouw bestelling wil retourneren. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@spanbandenopmaat.nl. Onderwerp: Retouraanmelding (factuurnummer).
Geef in de mail ook aan welk product je wil retourneren. 

2. Op je verstuurde mail 'Retouraanmelding' krijg je een bevestiging vanuit ons.

3. Je kunt je retourzending inclusief het ‘retourformulier’ verpakken in een degelijke en goede verpakking, zoals een doos.

4. Onderaan het retourformulier vind je een retouradres label. Knip het label uit en plak het doormiddel van plakband op het pakket. Heb je geen printer om de retouretiket te printen, neem de gegevens (retouradres) dan over op een eigen etiket.

5.  Breng het pakket naar het postkantoor.
Vraag bij het versturen van het artikel via pakketpost om een verzendbewijs, zodat je kunt aantonen dat je het artikel daadwerkelijk hebt opgestuurd. SpanbandenOpMaat.nl is niet verantwoordelijk voor niet aangekomen retourzendingen.

6. Zodra wij jouw retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.


Voorwaarden
Controleer altijd direct na ontvangst van het artikel of het onbeschadigd en compleet bij je geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.

Je mag de geleverde producten beoordelen zoals je dat ook in een fysieke winkel mag. Als je bij deze beoordeling hierin te ver gaat, ben je verantwoordelijk voor eventuele waardevermindering van het product en kunnen wij daarvoor kosten in mindering brengen op de terugbetaling. Je kunt producten namelijk retourneren mits ze in nette en ongebruikte staat zijn.

Aanbiedingsbanden
Aanbiedingsbanden kunnen te allen tijde geretourneerd worden, mits ze onbeschadigd en compleet retour komen.

Op maat gemaakte producten
Je dient er wel rekening mee te houden dat de meeste producten op maat worden gemaakt, waardoor het niet mogelijk is om de producten te retourneren. Bij de meeste banden kun je een keuze maken uit de kleur en lengte van de banden en daarnaast bevatten de meeste banden een private label met klantnaam.


Kosten
De kosten voor het retourneren naar SpanbandenOpMaat.nl zijn altijd voor eigen rekening. Zodra wij je retourzending in ongeschonden staat hebben ontvangen, wordt binnen maximaal 14 dagen het aankoopbedrag teruggestort op de rekening waarmee de bestelling is betaald.


Retouradreslabel
Het retourlabel vindt je onderaan het retourformulier.