0
  • Je hebt momenteel geen producten in je winkelwagen.
Vergelijken
Productie in NL
Aanbiedingsbanden voor 14.00 besteld, morgen in huis
Sterk in maatwerk en bedrukkingen
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies

"Steven staat klaar om je te voorzien van advies op maat."

Spanbanden 35 mm 2T en 3T

Spanbanden 35 mm | Verzinkt
Spanbanden 35 mm | Verzinkt

1-delige (eindloos) en 2-delige

Spanbanden 35 mm | Zwart
Spanbanden 35 mm | Zwart

1-delige (eindloos) en 2-delige

Spanbanden 35 mm | RVS
Spanbanden 35 mm | RVS

1-delige (eindloos) en 2-delige

Spanband 35 mm

Zoek je stevige spanbanden waar je jouw ladingen mee kunt vastzetten? Een spanband van 35 mm biedt dan de ideale uitkomst. Met een spanband in deze afmeting, weet je zeker dat jouw ladingen veilig beschermd zijn. Laat je inspireren door ons ruime aanbod met spanbanden van 35 mm en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Spanbanden van 35 mm: wanneer heb ik deze nodig?

Als spanbanden-specialist vind je in onze webshop heel veel soorten spanbanden. Maar wanneer is het nu een goed idee om te kiezen voor een spanband van 35 mm? Als je zwaardere onderdelen wilt vervoeren is een spanband van 35 mm de juiste keuze. Dit komt doordat de spanband breed is en veel gewicht kan dragen.

Voor welke 35 mm spanband moet ik kiezen?

Zoals je op deze pagina ziet, bieden wij verschillende soorten spanbanden aan. Maar voor welke spanband van 35 mm kies je? Je hebt een keuze uit verschillende uitvoeringen:

  • Wil je graag een standaard spanband van 35 mm? Kies dan een standaarduitvoering van een spanband verzinkt van 35 mm. We bieden een ruim aanbod aan in verschillende kleuren en met verschillende haken.
  • Zwarte spanbanden van 35 mm zijn uitermate geschikt om showbizz attributen vast te zetten. Denk bijvoorbeeld aan luidsprekers in een theater of een concertzaal. Doordat je gebruikmaakt van zwarte spanbanden, blendt de spanband als het ware in het geheel.
  • Vind je het belangrijk om te investeren in een duurzame oplossing op het gebied van spanbanden? Dan biedt een spanband gemaakt van RVS de uitkomst. Door het materiaal, is dit type spanband uitermate geschikt voor toepassingen onder extremere omstandigheden.

Wat kan ik verwachten van de kwaliteit?

Om er zeker van te zijn dat je kwaliteit in huis haalt, bieden wij enkel kwalitatieve spanbanden van 35 mm aan. Hiervoor houden we ons vast aan de veiligheidsnorm NEN12195-2. Deze norm waarborgt de kwaliteit van onze spanbanden. Wat verder goed is om te weten is dat onze spanbanden van 35 mm zijn gemaakt van hoogwaardig geweven polyester (PES) met maximaal 7% rek. De ideale oplossing om jouw ladingen veilig van A naar B te brengen.

Maatwerk en bedrukking

Wist je dat je jouw spanbanden ook kan laten bedrukken? Dit zorgt voor extra herkenbaarheid. Kies zelf welke kleur spanband van 35 mm je wenst en laat de spanband bedrukken naar jouw wens. We zorgen ervoor dat dit zo zorgvuldig mogelijk gebeurt, zodat je hier zo lang mogelijk plezier van beleeft.

Meer weten over spanbanden 35 mm kopen?

Wil jij spanbanden van 35 mm kopen? Wacht dan niet te lang tot je jouw bestelling plaatst, des te eerder je gebruik kan maken van je nieuwe aanwinst. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn op werkdagen van 08:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar via de telefoon, chat of mail.