0
  • U heeft momenteel geen producten in uw winkelwagen.
Vergelijken
Productie in NL
Aanbiedingsbanden voor 15.00 besteld, morgen in huis
Sterk in maatwerk en bedrukkingen
Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

"Steven staat klaar om u te voorzien van advies op maat."

Bedrukking en maatwerk spanbanden

Bandsoort
Werklast
Nb: De standaard tekstkleur is zwart. Wilt u een andere kleur? Geef dit ook aan in dit venster.
Kleur band
Ratel / Klemgesp
Haken
Upload hier uw bedrijfslogo

Uw gegevens

* Verplichte velden

 

Bedruk uw spanbanden, bagagegordels, rondstroppen en hijsbanden

Naast standaard spanbanden, bagagegordels, rondstroppen en hijsbanden is het ook mogelijk om maatwerk banden te laten maken. Zo kunnen we naast de soorten, maten, kleuren en uitvoeringen (verschillende soorten haken en ratels) de banden laten bedrukken met een eigen logo en/of tekst. Zo leveren spanbanden niet alleen een veilige manier van ladingzekering op, maar bieden ze ook gelijk de mogelijkheid om reclame te maken voor uw bedrijf of instelling. Ook voorkomt u diefstal van de banden vanwege de aanwezigheid van een duidelijk kenmerk.

Kwalitatieve bedrukkingen

Onze bedrukkingen zijn van een hoge kwalieit. In de regel worden bedrukkingen op de band gespoten en zijn ze zeer kwetsbaar bij gebruik. Omdat wij gebruik maken van zeefdruktechnologie, wordt de inkt in de band gespoten in plaats van op de band. Op deze manier is de bedrukking bij gebruik van de banden minder kwetbsaar. Hierdoor kunt u langer genieten van de bedrukking. 

Aanvraag

Bent u benieuwd naar de prijs van bedrukte banden en/of maatwerk? Vul dan hieronder de gewenste samenstelling(en) in en ontvang binnen een werkdag een offerte op maat. Indien u meerdere soorten, lengtes en kleuren wilt dan kunt u dit aangeven in het opmerkingen veld. Of u kunt het formulier meerdere keren invullen en versturen.